Egyedi biztositási megoldások mindenkinek

Nem látunk a jövőbe, de gondolunk rá

Egyre gyakrabban gondol Ön is a nyugdíjas éveire? Milyen életszínvonalon szeretne majd élni? Kezdje el időben a megtakarítást, gondoskodjon jövőjéről klasszikus nyugdíjbiztosítással!
A megtakarítási program a nyugdíjas évek anyagi biztonságához megoldás a felelősségteljesen gondolkodó emberek számára.

A Generali Jövőkép II nyugdíjbiztosításával rendszeres, akár kisebb összegű megtakarításokkal is biztosíthatja gondtalan nyugdíjas éveit. A Generali garantált kamattal és hűségjóváírással támogatja Önt a céljai megvalósításában.

A nyugdíjkorhatár emelése, a nyugdíjrendszer folyamatos átalakítása egyre távolabb viszi tőlünk a  békés nyugodt öregkor lehetőségét. A társadalom elöregedése miatt várhatóan a nyugdíj összege csökkenni  fog, ezért magunknak kell megteremteni annak a feltételét, hogy nyugdíjas éveinket méltó módon  élhessük meg.

Öngondoskodásra kiválóan alkalmas, hiszen kisebb összegű rendszeres megtakarításából biztosíthatja Ön is a gondtalan nyugdíjas éveket.
 
 • A szerződés megkötésekor már pontosan tudhatja hogy mekkora összegre számíthat lejáratkor, a kalkuláció a szerződés melléklete lesz
 • Családját is biztonságban tudhatja, mivel  egyben biztosítási védelmet is nyújt, ami garantálja, hogy családja anyagi biztonsága akkor is fenntartható legyen, ha Önnel időközben tragédia történik

Milyen esetben nyújtunk biztosítási szolgáltatást?
 • a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár elérésekor vagy
 • nyugdíjba vonuláskor vagy
 • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén vagy
 • a biztosított halála esetén
Legyen Ön is előrelátó, teremtse meg a nyugdíjas éveinek biztonságát!

A nyugdíjbiztosítást az állam adójóváírás formájában támogatja. A nyugdíjbiztosításra befizetett rendszeres és rendkívüli díjakra 20% adójóváírást vehet igénybe, évente maximum 130.000 Ft. értékben.
 

Mert garantált szolgáltatási összegere számíthat a szerződés lejáratakor

 • Ön már a szerződéskötéskor előre tudhatja, hogy garantáltan mekkora lesz a megtakarítása a nyugdíjbavonuláskor!

A biztosítása garantált kamatot tartalmaz

 • A biztosító díjtartalékon felül garantáltan évi 2,25% kamatot biztosít. A biztosítási összeg a garantált kamat előre történő beszámításával kerül meghatározásra.

Hűségjóváírással jutalmazzuk az Ön hosszútávú elkötelezettségét
Hűségjóváírás a 10 és 20. évben

20%-os adójóváírást vehet igénybe
A biztosításra befizetett rendszeres és rendkívüli díjak után 20% adójóváírást vehet igénybe maximum 130 000 Ft értékben! 

Rendkívüli befizetés lehetősége
Növelheti a megtakarításának mértékét rendkívüli befizetésekkel, amely után szintén igénybe veheti az adójóváírást

Kérjen ajánlatot ITT

Készüljön fel váratlan eseményekre is, és válasszon kiegészítő biztosításaink közül!

Kockázati életbiztosítás
A kockázati életbiztosítással gondoskodhat családjáról, ha Ön már nem segíthet nekik. Megteremtheti a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét vagy biztosíthatja a temetési költségeket.

Egészségbiztosítások

 • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás
  Amennyiben a biztosítottnál súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapítanak meg, társaságunk a megjelölt egyszeri biztosítási összeget fizeti ki.

 • 69%-ot meghaladó egészségkárosodás
  Amennyiben a biztosítottnál súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapítanak meg, társaságunk a megjelölt egyszeri biztosítási összeget fizeti ki.

 • Szerződéskötéskor még minimum 10 éve van hátra a nyugdíjkorhatár eléréséig
 • A szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár  jelenleg 65 év
 • Adóköteles jövedelemmel rendelkezik